Pārdod dzīvokli, Artilērijas iela 19, Centrs / 298000€

Atrašanās vieta:Rīga, Labais krasts, Centrs
Iela:Artilērijas 19
Ēkas tips:Pirmskara laika māja
Mēbeles:Mēbelēts un pilnībā aprīkots dzīvošanai
Istabas:5
Stāvs:5/5
Platība:163 m²
Cena:298 000 € (1 828.2 €/m²)

Īpašuma apraksts

Tiek pārdots Ekskluzīvs divstāvu, 5 istabu, mansarda dzīvoklis (163 m2) Rīgas pilsētas centrā.
Dzīvoklis apmierinās visprasīgāko cilvēku vajadzības, kuri novērtē detaļu izsmalcinātību. Angļu Viktorijas laika flīzes no Original Style, mēbeles no Loffilab, freska Affresco (Leonardo da Vinči zīmējumu kolāža), separatoru galdi no piena fermas (Latvija, 20. gs. sākums), santehnika no kolekcijas Ilbagnoalessi One, dizains Stefano Džovanoni. Jaunākās un modernās sanitārtehnikas kombinācija ar vecām sijām, izsmalcināta apgaismojuma sistēma ar damaskas tapetēm, modernas mīkstās mēbeles un antīki atzveltnes krēsli.

Pēckara māja, daļēji renovēta. Dzīvoklis atrodas 5 stāvā (mājā nav lifta). 2015. gadā dzīvoklī veikts remonts. Dzīvoklī ir maz dzīvots, tāpēs tas ir ļoti labā stāvoklī.
5 istabas, 2 vannas istabas un 1 saimniecības telpa. Dzīvokļa pirmajā stāvā ir plaša viesistaba, viesu vannas istaba, virtuve-ēdamistaba un birojs. Otrajā stāvā viesu istaba, liela vannasistaba, saimniecības telpa ar tualeti un guļamistaba ar izeju uz nelielu kaltu balkoniņu, kas atrodās dzīvoklī (roku kalts, restaurācija, Rīga, 1920. gadi), kur var apbrīnot jumtus.
Dzīvoklim ir pilsētas komunikācijas. Apkuri un karsto ūdeni nodrošina Junkers gāzes katls ar boileri. Ir iespēja regulēt un iestatīt sev piemērotu apkures temperatūru.
Dzīvoklis tiek pārdots pilnībā mēbelēts un aprīkots.
Dzīvoklis nav ieķīlāts. Zeme ir īpašumā.

  • Apdare: augstvērtīgs remonts un apdare
  • Komunikācijas: autonoms apkures katls
Īpašuma ID numurs: 56308

Īpašums kartē

  • Bing karte
  • Bing bird eye
  • Openstreet Karte
Gatis Eidmanis
Gatis Eidmanis Aģents
Sazināties ar aģentu:
  • Drukāt

Līdzīgi īpašumi