Pārdod dzīvokli, Ausekļa iela 14, Centrs / 299000€

Atrašanās vieta:Rīga, Labais krasts, Centrs
Iela:Ausekļa 14
Ēkas tips:Renovēta pirmskara laika māja
Mēbeles:Mēbelēts un pilnībā aprīkots dzīvošanai
Istabas:3
Stāvs:3/5 (ir lifts)
Platība:71 m²
Cena:299 000 € (4 211.3 €/m²)

Īpašuma apraksts

Piedāvājam iegādei pilnībā mēbelētu un labiekārtotu divistabu dzīvokli premium klases dzīvojamā mājā Rīgas klusajā centrā, Ausekļa un Vidus ielas krustojumā.

Dzīvokļa izvietojums mājā ir unikāls, tā logi iziet uz ēkas visām pusēm, paverot skaistu skatu uz abām ielām un jūgenstila ēkām. Dzīvokļa kopējā platība sastāda 70.6 m2, un tam ir parocīgs un ergonomisks plānojums. Virtuves zona nodalīta atsevišķā nišā, viesistaba apvienota ar ēdamzonu, vannas istaba apvienota ar WC, no guļamistabas paveras plašs un omulīgs balkons, kas iziet uz mājas iekšpagalmu. Dzīvoklī izmantoti augstvērtīgi apdares materiāli un mēbeles, saglabājot vēsturisko šarmu un piešķirtot mūsdienīgu eleganci, iebūvēta virtuve ar sadazīves tehniku, iebūvēti skapji, dekorācijas.

Ausekļa 14 namīpašums ir Valsts nozīmes Kultūras piemineklis un Latviešu slavenā arhitekta Konstantīna Pēkšēna (1859-1928) projektētais vēlīnā jūgendstila īres nams ar fasādē nolasāmām neoklasicisma iezīmēm. Fasāžu kompozīciju vertikalitāte, dekoratīvie rotājumi augšstāvos, ēku raksturojošais noapaļotais stūris un izvirzītā vainagojošā dzega šo namu padara īpašu un atpazīstamu apkaimes apbūves kontekstā.
Restaurēti griestu rotājumi un dekori dzīvokļos;
Restaurētas autentiskās ieejas durvis dzīvokļos;
Renovētas kāpņu telpas ar diviem liftiem;
Slēgta un apsargāta teritorija;
Konsjerža pakalpojumi.
Ausekļa ielas 14 namīpašumam ir labiekārtots, slēdzams iekšpagalms, kur ir izveidotas mājas iedzīvotājiem velo novietnes un apstādījumi.
Jūsu ērtībai ēkas pirmajā stāvā ir izvietota populāra beķereja un brokastu vieta – Mulbery, zobārstniecība, blakus atrodas brīnišķīgs parks, vairāki tenisa klubi ar āra kortiem, netālu atrodas lielveikals Rimi, kā arī visa klusā centra infrastruktūra – restorāni, kafējnīcas, vīna bāri, skaistumkopšanas saloni, mākslas galerijas un citas nepieciešamās iestādes.

  • Apdare: augstvērtīgs remonts un apdare
  • Aprīkojums: pilnībā mēbelēts, siltās grīdas vannasistabā, veļas mašīna, balkons/lodžija
  • Ēkas raksturojums: koka pakešu logi, namrunis, renovēta māja, ir lifts
  • Atrašanās vieta: tuvumā upe, tuvumā kanāls, tuvumā parks, tuvumā veikali un kafejnīcas, tuvumā skolas un bērnudārzi, ērta sabiedriskā transporta kustība
  • Autostāvvieta: maksas (Rīgas satiksmes) stāvvieta uz ielas, maksas stāvvieta tuvākajā apkārtnē
  • Komunikācijas: pieejams internets, pieejams optiskais internets, pieejama televīzija, pilsētas ūdens apgāde, pilsētas kanalizācija
  • Drošība: piekļuve ar elektroniskajām kartēm, pieejama signalizācija, koda atslēga, slēgta kāpņu telpa, slēgta un apsargājama teritorija, videonovērošana
Īpašuma ID numurs: 62421

Īpašums kartē

  • Bing karte
  • Bing bird eye
  • Openstreet Karte
Elīna Bīmane
Elīna Bīmane Aģents
Sazināties ar aģentu:
  • Drukāt

Līdzīgi īpašumi