Pārdod dzīvokli, Skanstes iela 29, Centrs / 125000€132000€Samazināta cena!

Atrašanās vieta:Rīga, Labais krasts, Centrs
Iela:Skanstes 29
Ēkas tips:Jaunais projekts
Mēbeles:Mēbelēts un pilnībā aprīkots dzīvošanai
Istabas:1
Stāvs:3/24 (ir lifts)
Platība:61 m²
Cena:125 000 € (132 000€) (2 049.2 €/m²)

Īpašuma apraksts

Tiek pārdots mājīgs studijas tipa dzīvoklis vienā no prestižākajiem Rīgas rajoniem — Skanstes. Šis rajons ir pazīstams ar savu mūsdienīgo infrastruktūru, ērtu atrašanās vietu un tuvumu pilsētas centram. Šeit jūs atradīsiet visu nepieciešamo ērtai dzīvei: veikalus, restorānus, parkus un sporta kompleksus dažu soļu attālumā.

Dzīvoklis ar platību 44 m² ietver plašu studiju ar izeju uz terasi, kuras platība ir 17 m². Logi un terase ir vērsti uz dienvidiem, kas nodrošina daudz gaismas. Grīdas vannas istabā ir ar apsildi, radot papildu komfortu. Dzīvoklis atrodas namā ar konsjeržu, un mājas apsaimniekošanu nodrošina uzņēmums Civinity, apsaimniekošanas maksa ir 0,63 EUR/m².

Dzīvokļa cenā nav iekļauta pazemes autostāvvieta un noliktava, taču tās var iegādāties atsevišķi: 10 000 EUR par autostāvvietu un 2 000 EUR par noliktavu. Šī ir ideāla izvēle gan personīgai dzīvošanai, gan izīrēšanai. Nepalaidiet garām iespēju kļūt par šī stilīgā un mūsdienīgā mājokļa īpašnieku vienā no labākajiem Rīgas rajoniem!

    Īpašuma ID numurs: 62341

    Īpašums kartē

    • Bing karte
    • Bing bird eye
    • Openstreet Karte
    Karina Narovljanska
    Karina Narovljanska Aģents
    Sazināties ar aģentu:
    • Drukāt

    Līdzīgi īpašumi