Pārdod māju, Ozolu iela, Ogres novads / 99000€

Atrašanās vieta:Ikšķiles novads, Ikšķile, Ogres novads
Iela:Ozolu
Istabas:4
Platība:140 m²
Cena:99 000 € (707.1 €/m²)

Īpašuma apraksts

Pārdošanā īpašums ar lielu potenciālu – zemes gabals 1399 m2 platībā ar 60-tajos gados celtu māju Ikšķiles vēsturiskās apbūves teritorijā Daugavas pusē.

Zemes gabala unikālā vērtība ir tā reljefs - daļa teritorijas ir horizontāla un atrodas ielas līmenī, bet pārējā daļa ir rietumu puses nogāze ar paaugstinājumu abās malās, kas rada pilnīgu izolētības sajūtu no ielas un visa pārējā.

Īpašumā atrodas dzīvojamā ēka, pirtiņa, garāža un šķūnis. Mājas pirmais stāvs (pagrabstāva līmenī) ir laukakmeņu un betona mūris, otrais (ielas līmenī) – koka būve. Mājai nepieciešams kapitālais remonts, vai arī tās jaunajiem īpašniekiem ir iespēja to pārbūvēt par mūsdienīgu dzīvojamo māju atbilstoši savām vajadzībām.

Īpašumam 2023.gada augustā ir veikta novērtēšana, vērtējums ir 116'000 eur.

Ir pieejamas visas pilsētas komunikācijas –ūdens un kanalizācija, gāze, 3-fāzu elektrība.
5-10 minūšu gājiena attālumā atrodas veikals “Elvi”, bērnudārzs “Čiekuriņš”, skola, Daugava un tās promenāde. Dzelzceļa stacija 15 minūšu gājiena attālumā.

Ikšķile ir brīnišķīga vieta dzīvošanai – te ir viss, kas nepieciešams ģimenēm ar bērniem: vidusskola, bērnudārzi, mūzikas un mākslas skola, sporta skola, fitnesa centrs un peldbaseins. 5 km attālumā ir Zilo kalnu atpūtas komplekss ar Dubkalnu karjera lieliskajām peldvietām, ledus halle un slēpošanas trasi ziemas aktivitātēm. Attālums līdz Rīgas centram – 30 km, līdz Ogrei – 7 km.

  • Apdare: nepieciešams kapitālais remonts
  • Komunikācijas: gāzes apkure, pilsētas ūdens apgāde, pilsētas kanalizācija
Īpašuma ID numurs: 61017

Īpašums kartē

  • Bing karte
  • Bing bird eye
  • Openstreet Karte
Ināra Cērpa
Ināra Cērpa Aģents
Sazināties ar aģentu:
  • Drukāt