Pārdod dzīvokli, Ķeguma iela 39, Teika / 192500€
Nav pieejams!

Atrašanās vieta:Rīga, Labais krasts, Teika
Iela:Ķeguma 39
Ēkas tips:Jaunais projekts
Istabas:3
Stāvs:1/4 (ir lifts)
Platība:74.4 m²
Cena:192 500 € (2 586 €/m²)
Papildus maksājumi:apsaimniekošanas maksa; komunālie maksājumi; skaitītāju rādījumi

Īpašuma apraksts

3-istabu dzīvoklis Jaunajā projektā Teikā.

Harmony Home Teika ir piemērotākā izvēle tiem, kas vēlas dzīvot energoefektīvā jaunā projekta dzīvoklī, vienlaikus baudot privātumu. Šajā projektā ir tikai viena četru stāvu māja ar 48 dzīvokļiem. Katram dzīvoklim ir iestiklota lodžija un plaši panorāmas logi.

Šī dzīvokļa plānojums ir pārdomāts un sastāv no divām guļamistabām, plašas viesistabas, stiklotas lodžijas, vannas istabas, atsevišķas tualetes un saimniecības telpas. Visi dzīvokļi tiek pārdoti ar pabeigtu gala apdari un santehniku.

A+ klases energoefektivitāti nodrošina ļoti augstas kvalitātes Austrijā patentētā VST būvniecības tehnoloģija un ventilācija ar individuālajiem rekuperatoriem ar siltuma un mitruma atgūšanu. Uz mājas jumta izvietoti saules paneļi.

VST sistēma un Zehnder rekuperatori ir sertificēti kā Pasīvās mājas komponente. Paliekošie betona paneļi veido ēkas monolītumu un nodrošina augstu ēkas blīvumu un siltuma necaurlaidību. Efektīvi atrisināti aukstuma tilti līdz minimumam samazina siltumzudumus.

74.44m2- Kopējā platība; 65.20m2- Dzīvojamā platība.

Cenā iekļauta mantu glabātuve 6,58 m2 pagrabstāvā, kur atrodas arī koplietošanas velosipēdu un bērnu ratiņu novietne.

Harmony Home Teika ir kā maza miera osta Teikas zaļākajā maliņā. Dažu desmitu metru attālumā plūst dzīva autosatiksme, kursē sabiedriskais transports un aizvijas veloceļš. Bet esot mājās, tas viss it kā pazūd aiz zaļojošā dārza. Daudzveidīgajā dārzā bruģētie celiņi vijas gar rotaļu laukumiem, āra trenažieriem, atpūtas vietām un autostāvvietu. Iežogotā teritorija ir papildus drošība bērnu pagalma spēlēm.Apkārtnē ir plaša izvēle ar bērnudārziem, vairākas skolas, medicīnas iestādes, veikali. Sabiedriskā transporta pieturas 200 -300 metru attālumā.

Nodošana ekspluatācijā – 2023.gada pavasaris.

Par papildus samaksu pieejamas autostāvvietas pagalmā- 10 000 EUR.

  • Apdare: gala apdare
  • Drošība: piekļuve ar elektroniskajām kartēm, koda atslēga, slēgta kāpņu telpa, slēgta un apsargājama teritorija, videonovērošana
Īpašuma ID numurs: 57544

Īpašums kartē

  • Bing karte
  • Bing bird eye
  • Openstreet Karte
Eduards Strēlis
Eduards Strēlis Aģents
Sazināties ar aģentu:
  • Drukāt