Izīrē dzīvokli, Pulkveža Brieža iela 7, Centrs / 550€
Nav pieejams!

Atrašanās vieta:Rīga, Labais krasts, Centrs
Iela:Pulkveža Brieža 7
Ēkas tips:Renovēta pirmskara laika māja
Istabas:2
Stāvs:3/6 (ir lifts)
Platība:61 m²
Cena:550 € (9 €/m²)
Papildus maksājumi:apsaimniekošanas maksa; komunālie maksājumi
Pieejams no:iŠodienas

Īpašuma apraksts

Omulīgs 2-istabu dzīvoklis Klusajā Centrā.

Šis burvīgais 2-istabu dzīvoklis atrodas Klusā centra sirdī, skaisti renovētā ēkā. Dzīvoklis lepojas ar mājīgu un aicinošu atmosfēru, kas ir lieliski piemērots tiem, kas meklē ērtu māju mierīgā un centrālā vietā.

Ērts plānojums- plaša un gaiša viesistaba, ērta guļamistaba, mūsdienīga virtuve un eleganta vannas istaba. Neliels balkoniņš.

Dzīvoklis atrodas sešstāvu ēkas trešajā stāvā un ērtai piekļuvei ir lifts.

Dzīvoklī ir gāzes apkure. Vasaras mēnešos komunālie maksājumi vidēji ir ap 80-120 eiro, bet ziemas mēnešos vidēji ap 150-200 eiro.

Dzīvokļa atrašanās vieta ir ideāla ikvienam, kurš vēlas atrasties tuvu pilsētas galvenajām apskates vietām, tostarp veikaliem, restorāniem un kultūras pieminekļiem.

Minimālais īres termiņš 1 gads, slēdzot līgumu pirmais maksājums sastāda - īres maksu par pirmo īres mēnesi un drošības depozīts, divu mēnešu īres maksas apmērā, kā arī Aģenta komisijas maksa - 50% no viena mēneša īres maksas.

Ja meklējat mājīgu dzīvokli par pieņemamu cenu lieliskā vietā, šī ir ideāla izvēle jums. Nevilcinieties sazināties ar mums, lai ieplānotu apskati!

  • Atrašanās vieta: tuvumā parks, tuvumā veikali un kafejnīcas, tuvumā skolas un bērnudārzi, ērta sabiedriskā transporta kustība, liela gājēju plūsma
Īpašuma ID numurs: 58046

Īpašums kartē

  • Bing karte
  • Bing bird eye
  • Openstreet Karte
Eduards Strēlis
Eduards Strēlis Aģents
Sazināties ar aģentu:
  • Drukāt

Līdzīgi īpašumi