Izīrē dzīvokli, Mežaparka prospekts iela 10, Dzintari / 1100€
Nav pieejams!

Atrašanās vieta:Jūrmala, Dzintari
Iela:Mežaparka prospekts 10
Ēkas tips:Jaunais projekts
Mēbeles:Mēbelēts un pilnībā aprīkots dzīvošanai
Istabas:2
Stāvs:4/5 (ir lifts)
Platība:45 m²
Cena:1 100 € (24.4 €/m²)
Papildus maksājumi:komunālie maksājumi
Pieejams no:iŠodienas

Īpašuma apraksts

Dzīvoklis EDINBURGH Apartments & Lofts Dzintaros

Ilgtermiņa īrei no š.g. 1. septembra

Meklējat mājvietu pie jūras ar visu nepieciešamo, kas nodrošina komfortu un mieru? Tad šis piedāvājums ir tieši Jums! Jaunajā projektā EDINBURGH Apartments&Lofts Dzintaros piedāvā skaistu un modernu apartamentu ar izciliem apdares materiāliem un detalizētu mēbeļu komplektu.

Šis dzīvoklis vēl nav bijis īrēts, un tas nozīmē, ka viss tajā ir pilnīgi jauns - sākot no gultas līdz mēbelēm un sadzīves tehnikai. Tas sagatavots ar vislielāko rūpību, lai nodrošinātu Jums maksimālu komfortu un prieku.

Apartamentu projekts atrodas ideālā vietā - blakus Dzintaru mežaparkam un tikai 5 minūšu gājiena attālumā no jūras. Jomas iela, stacija un k/z Dzintari ir tikai dažu soļu attālumā, tādējādi nodrošinot ērtu piekļuvi vissvarīgākajiem punktiem Jūrmalā.

Šis dzīvoklis ir aprīkots ar lielu un ērtu terasi, kas atrodas klusā vietā. Daļai no terases ir "jumts", kas ļauj baudīt svaigu gaisu jebkuros laikapstākļos.

Dzīvoklī ir izolēta guļamistaba ar omulīgu palodzi kafijas pauzēm un viesistaba, kas savienota ar virtuvi un aprīkota ar dīvānu, TV, atpūtas vietu un galdiem iekštelpām un terasei. Virtuvē ir viss nepieciešamais - mazā plīts, mikroviļņu krāsns, trauku mazgājamā mašīna, Smeg kafijas aparāts un citas pārdomātas detaļas. Guļamistabā ir jauns kvalitatīvs divpusējs matracis un vairāki spilvenu varianti.

Projekta teritorija ir vēl viens iemesls, kāpēc izvēlēties šo apartamentu. Tā ir liela un skaista, ar atpūtas vietu pat grillēšanai, vietu sportam un bērnu laukumu. Kāpņu telpā ir koplietošanas virtuve, kafijas aparāts un atpūtas zona.

Nezaudējiet iespēju dzīvot mierīgā vietā, kur jūs varēsiet baudīt Jūrmalas skaistumu un atpūsties no ikdienas steigas. Sazinieties ar mums, lai iegūtu vairāk informācijas un apskatītu šo skaisto dzīvokli!

  • Apdare: stāvoklis ļoti labs, augstvērtīgs remonts un apdare
  • Aprīkojums: iebūvēta virtuve, trauku mazgājamā mašīna, mikroviļņu krāsns, pilnībā aprīkots/mēbelēts, pilnībā mēbelēts, TV, siltās grīdas vannasistabā, duša, dvieļu žāvētājs, veļas mašīna, balkons/lodžija, terase
  • Ēkas raksturojums: jaunais projekts
  • Atrašanās vieta: tuvumā jūra, tuvumā mežs, tuvumā parks, tuvumā veikali un kafejnīcas, ērta sabiedriskā transporta kustība
  • Autostāvvieta: bezmaksas stāvvieta uz ielas
  • Komunikācijas: pieejams internets, pieejama televīzija
  • Drošība: piekļuve ar elektroniskajām kartēm, slēgta kāpņu telpa, slēgta teritorija, videonovērošana
Īpašuma ID numurs: 57676

Īpašums kartē

  • Bing karte
  • Bing bird eye
  • Openstreet Karte
Eduards Strēlis
Eduards Strēlis Aģents
Sazināties ar aģentu:
  • Drukāt