Pārdod dzīvokli, Dzintaru prospekts iela 42-k1, Dzintari / 290000€

Atrašanās vieta:Jūrmala, Dzintari
Iela:Dzintaru prospekts 42-k1
Ēkas tips:Jaunais projekts
Mēbeles:Mēbelēts un pilnībā aprīkots dzīvošanai
Istabas:3
Stāvs:1
Platība:80 m²
Cena:290 000 € (3 625 €/m²)

Īpašuma apraksts

Tiek pārdots moderns 3-istabu dzīvokli prestižā Jūrmalas rajonā. Jūrmala ir pazīstama ar savām skaistajām pludmalēm, priežu mežiem un lielisko infrastruktūru. Tikai 100 metri līdz jūrai, kas ļauj baudīt pludmales atpūtu jebkurā laikā. Blakus atrodas kafejnīcas, restorāni, veikali un kultūras iestādes.

Dzīvoklis sastāv no divām izolētām guļamistabām un plašas viesistabas, kas apvienota ar virtuvi. Divas vannas istabas nodrošina papildu ērtības visai ģimenei.

Īpaša uzmanība jāpievērš divām terasēm: viena ar platību 150 m² un otra – 50 m². Terases atrodas mājas abās pusēs, kas ļauj baudīt skatus un saules gaismu jebkurā diennakts laikā.

Dzīvoklis ir pilnībā mēbelēts un aprīkots ar iebūvētu tehniku, kas ļauj nekavējoties ievākties un baudīt dzīvi jaunajā mājvietā. Komunālie maksājumi ir 0,70 eiro/m². Dzīvoklim ir viena autostāvvieta, kuru var izīrēt vai iegādāties par papildu maksu.

Nepalaidiet garām iespēju kļūt par šī brīnišķīgā dzīvokļa īpašnieku vienā no labākajiem Jūrmalas rajoniem! Sazinieties ar mums, lai iegūtu papildu informāciju un vienotos par apskates laiku.

    Īpašuma ID numurs: 62244

    Īpašums kartē

    • Bing karte
    • Bing bird eye
    • Openstreet Karte
    Karina Narovljanska
    Karina Narovljanska Aģents
    Sazināties ar aģentu:
    • Drukāt